Λαυράκι μαρινάτο

 

- Φιλετάρουμε προσεκτικά το ψάρι μας ώστε να μη μείνουν κόκκαλα.

-  Στώνουμε  ένα ταψάκι με χαρί κουζίνας και τοποθετούμε τα φιλέτα με την πέτσα πάνω στο χαρτί.

- Ρίχνουμε πάνω στο ψάρι μας αρκετό αλάτι χοντρό και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.

- Παίρνουμε τα φιλέτα και τα πλένουμε καλά με νερό, τα σκουπίζουμε και τα στεγνώνουμε.

- Βάζουμε πάνω τους πιπέρι άκοπο και κίμινο.

- Χτυπάμε λάδι, λεμόνι και λίγο μέλι και ρίχνουμε πάνω τους το μίγμα. Τα αφήνουμε έτσι για 12 ώρες (ψυγείο).

Μετά τις 12 ώρες είναι έτοιμα για φάγωμα.

Διατηρείται στο ψυγείο.