Γαλοτύρι

 

Το γαλοτύρι είναι αυτό περίπου που λέει το όνομά του. Η αυθεντική συνταγή είναι παρόμοια μ'εκείνη της πρέντζας, αλλά όλα αλλάζουν με το χρόνο. Έψαξα για την πιο εύκολη συνταγή και το αποτέλεσμα ακολουθεί.

 

Υλικά

500 γρ γιαούρτι στραγγιστό

200-250 γρ τυρί φέτα ψιλοκομμένη με το μαχαίρι.

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

50 γρ. γάλα πλήρες ή ξινόγαλο

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 2-3 μέρες και ανακατεύουμε καθημερινά 2-3 φορές.