Ψωμί χωρίς ζύμωμα

Υλικά : 400 γρ αλεύρι μαλακό, 100 γρ αλεύρι σκληρό, νερό 300-350 ml, 1 κ.γ· αλάτι, ½ κ.γλ. ζάχαρη, 1 φ.μαγιά, 2 κ.γλ. Λάδι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, σκεπάζουμε, βάζουμε από βραδίς στο ψυγείο. Την άλλη μέρα το βγάζουμε, το ρίχνουμε στο αλευρωμένο τραπέζι, ρίχνουμε λίγο ακόμη αλεύρι και το ανακατεύουμε με το κουτάλι. Ταυτόχρονα προθερμαίνουμε το φούρνο, βάζουμε μέσα για 10 λεπτά τη γάστρα να ζεσταθεί. Μετά ρίχνουμε το ζυμάρι στη γάστρα και τη σκεπάζουμε. Ψήνουμε για 45 συνολικά λεπτά (30 λεπτά στους 250 και 15 λ. στους 200-ξεσκέπαστο).